Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Javul a közbiztonság a kerületben

Eseményszámba megy, ha eseménytelen a rendőrség közbiztonsági akciója. Jó hír ez a közlekedőknek és Zuglónak is, mert nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Egypár autót vontak ki a forgalomból és egyesek engedély nélkül ültek a volánhoz.

Az elmúlt hétvégén ismét közlekedési és közbiztonsági akció zajlott a kerületben. Az eseményen 16 rendőr, több polgárőr és a Nemzeti Közlekedési hatóság munkatársai vettek részt.

Az akció elsődleges célja a közterületi jelenlét megerősítése volt, ennek megfelelően az egyenruhások több fontos csomópontot -, többek között az Örs vezér terét, a Bosnyák tér és környékét, benne a hétvégi piacot is, illetve a Thököly út – Hungária körút találkozásánál található Báthory István parkot is – az ellenőrzésük alá vonták.

Mint megtudtuk, a Nemzeti Közlekedési Hatóság szakemberei több közlekedésre alkalmatlan gépkocsit vontak ki a forgalomból, a rendőrök pedig szintén több esetben tettek feljelentést engedély nélküli vezetés miatt. Az elmúlt hónapokban rendszeressé vált közbiztonsági akcióknak köszönhetően azonban már érezhetően kevesebb dolog miatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

Balla Szilárd rendőr százados, az akció parancsnoka elmondta, az április közepi akció gyakorlatilag kirívó esemény nélkül telt el. Remélhetőleg ez a tendencia a jövőben is hasonló lesz. A rendőrség mindenesetre folytatni fogja az akciók szervezését a kerületben.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb