Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jubileumi gálaest a Zeneházban

Ünnepi gálaműsorral emlékezett meg 10 éves jubileumáról a lokálpatrióta zuglói művészek, sportolók és közemberek által alapított Szeretjük Zuglót Egyesület október 18-án, a Szent István Zeneházban.

Az egyesületet 2006-ban Rátonyi Gábor korábbi polgármester kezdeményezésére jött lére azzal a céllal, hogy a kerületben élő sportolókat és művészeket egy olyan közös szervezetbe tömörítse, amely szeretne tenni Zuglóért, és képes felhívni a figyelmet a kerületre.

Fotó: Képszerkesztőség

A 10 éves jubileumot az egyesület tagjai együtt ünnepelték a Columbus utcai Zeneházban, ahol olyan művészek léptek fel, mint a Nívó-díjas Bánfalvy Ágnes, a Jászai-díjas Baranyi László, a Príma Primissima-díjas Turczi István, a Liszt-díjas Záborszky Kálmán, vagy épp a József Attila-díjas Müller Péter.

Fotó: Képszerkesztőség

Zugló abban a szerencsés helyzetben van, hogy annyi lokálpatrióta művésszel, neves sportolóval és közéleti személyiséggel rendelkezik, amely egy egész estés produkcióra is elég, ezt bizonyította a kedd esti gálaműsor is. Ezt a gazdagságot és lokálpatriotizmust emelte ki Karácsony Gergely polgármester is, aki kihasználva az alkalmat személyesen köszöntötte az idén nyolcvanadik születésnapját ünneplő zuglói díszpolgárt, Müller Pétert. A kiváló dramaturg és író ezen az ünnepi estén mutatta be legújabb kötetét, az Aranyfonalat is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb