Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Júniusban is lesznek online foglalkozások

Egyre szorosabbra fűzi az online kapcsolatot a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda: újabb klubokat indítanak, workshopokat tartanak és egészségnapot szerveznek a neten keresztül.

A súlyfosztó és az érzelmi intelligencia fejlesztő klub június 15-én indul, az önbecsülésfejlesztő workshop szenvedélybetegek hozzátartozóinak ebben a hónapban 10-én lesz, a boldogságfejlesztő
foglalkozás pedig 18-án. Az egészségnapot élő bejelentkezés formájában tartják meg június 11-én. A program délután három órakor elsősegélynyújtással kezdődik.

– Pszichológiai témákkal is foglalkozunk: beszélgetünk a küzdelmeinkről koronavírus idején, valamint boldogságfokozó gyakorlatokat is végzünk. Szó lesz arról is, hogy mi a környezet és a szülők szerepe, felelőssége a gyerekkori elhízásban – magyarázta Barabás Mónika pszichológus.

A ZEFI programjai ingyenesek, azokról a zefi@zesz.hu e-mail címen, a zefi.zuglo.hu weboldalon, az egyik legnagyobb közösségi oldal Zuglói Egészségfejlesztési Iroda profilján, vagy a ZEFI Testünk egészsége, továbbá a ZEFI Mentális immunerősítés csoportban lehet tájékozódni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb