Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újabb véradás lesz Zuglóban

Június 6-án, szombaton ismét véradást szervez Zuglóban a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A véradókat 10.00 – 17.00 között várják a Sugár Üzletközpontban.

– Májusban már volt egy véradás, ami nagyon sikeres volt, akkor 65 véradó érkezett – tudtuk meg Szakácsné Jakab Ildikó megyei véradásszervező koordinátortól. – Ez kifejezetten jó arány, de a hazai egészségügynek ennél sokkal nagyobb vérmennyiségre van szüksége. Ezért éreztük fontosnak a rendezvény megismétlését.

A június 6-i véradáson is csak a 18. életévüket betöltött, egészséges és 50 kg feletti testsúllyal rendelkező személyek adhatnak majd vért. A regisztrációhoz személyi igazolvány, lakcímkártya és TAJ-kártya szükséges. Ajánlott a véradás előtt étkezni és sok folyadékot fogyasztani. A gyógyszerszedés továbbra sem kizáró ok, mert a helyszínen egy orvos megvizsgálja a jelentkezőket, és ő dönt arról, ki adhat vért.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb