Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jutalmazták a munkájukat

A képviselő-testület csütörtöki ülésen Karácsony Gergely polgármester elismeréseket adott át a nyári időszakban kimagasló munkát végző rendőröknek, tűzoltóknak, rendészeknek, szociális és egészségügyi dolgozóknak.

Az eseményen a Hónap Rendőre díjat vehette át Tamás András rendőr százados, Anga Lajos rendőr törzszászlós, Oláh László rendőr főtörzsőrmester.

A Hónap Tűzoltója kitüntetést kapta Tóth Balázs Zoltán tűzoltó törzszászlós, Szabó Tamás Károly tűzoltó főtörzsőrmester, Kardos Zoltán tűzoltó törzsőrmester.

A Hónap Önkormányzati Rendésze elismerésben részesült Dömötör Edvin közterület-felügyelő, Kovács Ferenc közterület-felügyelő, Liszka Andrea közterület-felügyelő.

A Hónap Szociális Dolgozója címet kapta Klein Ildikó, Lajosné Székely Krisztina, Tóth Tünde, Luncz Gabriella, Drobni Gáborné, Sebán Szilvia, Szegő Gabriella Andrea, Takácsné Mandics Gabriella.

Hónap Egészségügyi Dolgozója elismerést pedig Dr. Mizik Rita, Dr. Török Judit, Kisteleki Attiláné és Paczáné Barna Ilona vehette át.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb