Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kábítószerfogás Zuglóban

Bár a koronavírus-járvány egyetlen pozitív hozadékaként csökkent a bűncselekmények száma, azért így is akad dolguk az egyenruhásoknak. Legutóbb egy kábítószerfogása volt a kerületi rendőröknek.

Március 26-án délelőtt két körzeti megbízott – Tomis Károly rendőr főtörzszászlós és Poór Tibor rendőr főtörzsőrmester – a Jávorka Ádám utcában egy ideiglenes rendszámmal közlekedő BMW típusú személygépkocsit állított meg. A körzeti megbízottak nemcsak azt állapították meg, hogy a gépkocsira szerelt rendszámokat jogosulatlanul használják, de sofőr viselkedése is gyanús lett nekik. Az autó vezetője ugyanis zavartan kerülte a rendőrökkel való szemkontaktust. A salgótarjáni férfi először arra hivatkozott, hogy elfáradt a sok vezetéstől, és ezért tűnik idegesnek. A rendőrök azonban nem érték be ennyivel, a sofőr ruházatát és a gépkocsi belsejét is átvizsgálták. A férfi nadrágjának zsebéből két, fehér port és ismeretlen eredetű tablettát tartalmazó, simítózáras zacskó került elő, valamint egy plasztik kártya, amely szintén ezzel a fehér anyaggal volt szennyezve. A kocsiban egy kisméretű vízipipát is találtak.

Fotó: Zuglói Rendőrkapitányság

A rendőrök előállították a férfit, akinek az alsónadrágjából újabb tíz darab fehér porral teli alufóliacsomag került elő. A 11 grammnyi, kiporciózott fehér porról végül a gyanúsított is elismerte, hogy kábítószer. A sofőrön elvégzett gyorsteszt is pozitív lett, ezért bódult járművezetés gyanúja, illetve kábítószerbirtoklás miatt kell majd felelnie a vele szemben induló büntetőeljárásban. A gépkocsi iratait és a rendszámokat pedig szabálysértési eljárásban foglalták le.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb