Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Polgármesteri felhívás a koronavírus-járvány hatásainak csökkentéséről

Tisztelt Zuglóiak!

Mindannyian azon dolgozunk, hogy csökkentsük a koronavírus-járvány hatásait és a legkevesebb veszteséggel legyünk túl rajta.
Most eljött az összefogás ideje.
A koronavírus-járvány az idősebb korosztályokat veszélyezteti első sorban. Éppen ezért közös felelősségünk a szüleink, nagyszüleink egészségének megóvása.
Azokhoz a zuglói lakókhoz fordulok, akiknek a környezetében idősebb emberek élnek, valamint minden olyan zuglóihoz, aki munkája során kapcsolatba kerül idősebb emberekkel: közös képviselőkhöz, patikusokhoz, üzletvezetőkhöz, boltosokhoz, kereskedőkhöz, taxisokhoz, a lottózók munkatársaihoz.

Kérem, ha tudják, töltsék le, nyomtassák ki a felhívást, és tegyék ki jól látható helyre, vagy adják tovább az idősebb zuglóiaknak a mellékelt információkat. Ezeket az információkat megosztottuk Zugló Facebook-oldalán és minden lehetséges felületen.

A felhívást innen tudja letölteni nyomtatható formátumban.

Ha önkéntesként részt venne a rászoruló zuglóiaknak történő segítségnyújtásban, kérjük, jelentkezzen a www.zpo.hu címen.

Köszönöm a segítségüket!
Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere


Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb