Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Karbantartás miatt átmeneti vízzavarodás, víznyomáscsökkenés lehet Zuglóban a jövő héten

A Fővárosi Vízművek szakemberei tervezett karbantartást végeznek a Zugló ivóvízellátásban fontos szerepet betöltő észak-pesti főnyomóvezetéken, ezért a jövő héten kedden és szerdán átmeneti víznyomáscsökkenésre, vízzavarodásra, a magasabb épületek felső emeletein esetleges vízhiányra kell számítani.

A közszolgáltató tájékoztatása szerint a főnyomóvezeték tisztítását végzik április 26-a 7 óra és 27-e 15 óra között. Hangsúlyozták, hogy a munkálatok után a víz visszanyitását követően esetlegesen érzékelhető zavarosodás természetes kísérő jelenség, amely nem befolyásolja az ivóvíz minőségét, az néhány perces ülepítés után nyugodtan fogyasztható.

A Fővárosi Vízművek mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan munkák, amelyek elvégzése a vízszolgáltatás folyamatosságának és biztonságának fokozását szolgálják, így például a tavasszal rendszeresen elvégzett hálózatöblítési program.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb