Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Keresik a képen látható férfit

A rendőrség kérését továbbítva kérjük a zuglóiakat, amennyiben tudnak, segítsenek nyomravezetni vagy megtalálni az elkövetőt.

A képen látható férfi 2021. október 04-én 12 óra 30 perc és 12 óra 40 perc közötti időben a Zászlós utcában hátulról megragadta a sértettet, bal karjával átkarolta a nyakát és a másik kezével egy éles eszközt nyomott a hátának, amitől a sértett éles, szúró fájdalmat érzett. Majd az elkövető „Pénzt! Pénzt!” követelésére odaadta a táskájában található valamennyi készpénzt. A férfi ezt követően elengedte áldozatát, és az utcán átfutva, majd a szemközti oldalon levő kőkerítésen átugorva távozott a helyszínről.

A gyanú szerint a bűncselekményt a mellékelt fényképfelvételen látható 30 év körüli, kb. 175 cm magas, rövid, sötétbarna hajú férfi követte el. A rendőrség kéri, aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb