Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kerítésszépítő verseny Zuglóban

Első alkalommal rendeztek kerítésszépítő versenyt a kerületben. A 12 csapat a Varga Zoltán Sportpálya utcafronti vasbetonkerítését tette színesebbé.

A szerdai rendezvényt Bátki László, a versenyt meghirdető Zuglói Sport és Rendezvényszervező Non-profit Kft. ügyvezetője nyitotta meg. A cégvezető kiemelte: a kerítésszépítő verseny célja, hogy a szürke kerítés szebbé, barátságosabbá váljon.

Fotó: Balogh Róbert

Az indulóknak a jelentkezési lappal együtt egy látványtervet kellett benyújtaniuk, hogy milyen motívumokkal díszítenék a 195 cm magas és 140 cm széles kerítéselemet.

A Karácsony Gergely polgármester vezette zsűri az általános iskolásokból, középiskolásokból és nyugdíjasokból álló csapatok munkáit hétfőn 14 órától tekinti meg. Az eredményhirdetés és díjkiosztás 15 órától lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb