Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Késelés után azonnal őrizetbe vették

A vita hevében kést rántott elő, amivel életveszélyes sérülést okozott. A helyszínen elkapták és őrizetbe vették. Bűnét részben bevallotta.

Február 26-án éjjel 11 óra magasságában a Thököly út – Hungária körút kereszteződésében az éjszakai buszon két férfi szóváltásba keveredett egymással. A vita közben az idősebbik – 52 esztendős – férfi egy kést vett elő, amivel megszúrta a másikat. A 23 esztendős sértett életveszélyes sérülést szenvedett. A támadót, aki egyébként buszsofőr, de ekkor nem volt szolgálatban, a rendőrök a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és vették őrizetbe. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb