Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Készség- és önismeretfejlesztés serdülőknek

Sziklamászás, meseterápia és drogprevenciós foglalkozások – ezekből áll a Tiszta Jövőért Alapítvány legújabb, ingyenes 10 alkalmas programja.

Az Elveszett kulcsaink? címmel induló program fejleszti az önismeretet, a problémamegoldó-képességet, megismertet a mesék világával, és különböző szerekkel, azok negatív hatásaival. Kiss Kornél, a szervezet programkoordinátora elmondta, elsősorban 15-17 év közötti fiatal serdülőket várnak a MOL Gyermekgyógyító pályázatából megvalósuló programra. – Készség- és önismeretfejlesztő interaktív foglalkozások lesznek, a nyitó és a záró alkalom közösségépítő, csapatépítő jellegű, szervezünk sziklamászást zárt és szabad téren, lesz három meseterápiás és három drogprevenciós foglalkozás – ismertette a részleteket a program koordinátora.

Jelentkezni a tisztajovoert@gmail.com, vagy a +3630 701 1900-ás telefonszámon lehet február 18-ig.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb