Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kétszer is lebukott az üvegvisszaváltó ablakánál

Rendhagyó módját választotta a vásárlásnak egy férfi: az egyik kerületi bevásárlóközpontba nem a főbejáraton keresztül, hanem az üvegvisszaváltó ablakán ment be. Több üveg sört megivott, és egy tévét is el akart lopni.

Esze ágában sem volt fizetni bármiért, amit magához vett, azt helyben el is fogyasztotta. Több üveg sör és bor került a „kosarába”, melyből az áruház biztonsági őrei csak egy üveg bort tudtak sértetlenül megmenteni.

A férfit visszatartották, majd átadták a kiérkező rendőröknek, akik előállították a kapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. A beismerő vallomás után azonban szabadon engedték, és első útja azonnal a tett színhelyére vezetett vissza. Ott ismét bemászott az üvegvisszaváltó ablakán, és ezúttal egy LCD tévét próbált meg ellopni. A férfi az eltulajdonított műszaki eszközzel már kijutott az áruház udvarára, amikor a biztonsági őrök észlelték a bűncselekményt.

A tolvajt ismét elfogták, és átadták a rendőröknek, akik most már őrizetbe is vették. A gyanúsított ellen kisebb értékre, folytatólagosan, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt indult eljárás.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb