Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kiégés elleni tréninggel segítik a munkavállalókat

A csapatépítés és az egyéni feladatok is fontos szerepet kapnak a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda által szervezett kiégés elleni tréningen. Az ingyenes, csaknem félnapos programon a gyengítő és az előremozdító erőforrásokról is beszélgetnek.

– Nem baj, ha valakinek nehézsége van a munkájában – hangsúlyozta Barabás Mónika pszichológus, a ZEFI mentálhigiénés csoportvezetője. Tapasztalatai szerint a munkahelyeken sokszor kommunikációs probléma, információhiány nehezíti a mindennapokat. A szakember úgy gondolja, fontos kielemezni azt, mit tehet a munkavállaló azért, hogy a helyzet változzon.

– A tréning része, hogy összeszedjük azokat az erőforrásokat, amik előrevisznek a munkában, de a gyengítő tényezőkre is rávilágítsunk. Fontos, hogy az emberek érezzék, egy közösséghez tartoznak, ezért a csapatépítés hangsúlyos szerepet kap, de az egyéni feladatok is lényegesek – magyarázta a pszichológus.

A projekt első szakaszában a Zuglói Egészségügyi Szolgálat Hermina úti szakrendelőjének egészségügyi dolgozóinak tartottak tréninget, a tervek szerint jövőre a ZESZ Örs vezér téri munkavállalóinak szervezik meg, ugyanakkor a ZEFI várja azon munkáltatók jelentkezését, akik szeretnék, hogy alkalmazottai részt vegyenek az ingyenes programon. Érdeklődni a 06 1 469 3895-ös telefonszámon vagy a zefi@zesz.hu e-mail címen lehet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb