Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kijárási tilalom Zuglóban? Rajtunk múlik!

Meg kell óvni gyermekeinket, szüleinket, nagyszüleinket, rokonainkat, barátainkat a koronavírus-járványtól. Ennek az a feltétele, hogy minimálisra csökkentsük a találkozások számát, és ne hagyjuk el otthonunkat a húsvéti ünnepek idején sem, bármennyire is csalogató, gyönyörű, napsütéses tavaszi idő van.
Nagyon nehéz, de otthon kell maradnunk mindannyiunk érdekében.

Csütörtökön a kormány a kijárási korlátozások határozatlan időre szóló meghosszabbításáról döntött, és az önkormányzatokra bízta, legyenek-e további szigorítások.
Az önkormányzatok elrendelhetik a kijárási tilalmat.

Zugló önkormányzata egyelőre elegendőnek tartja a kijárási korlátozások fenntartását. Nem tervezünk további szigorításokat, de ennek az a feltétele, hogy a kormányrendeletben meghatározott korlátozásokat mindenki betartsa.
Nyomatékosan kérek minden zuglói és budapesti polgárt, a saját és mások érdekében, az élet védelmében, az egészség és a biztonság érdekében: maradjon otthon és csak a legszükségesebb esetben hagyja el az otthonát!

Külön kérek mindenkit, hogy a négynapos ünnep alatt ne menjenek a Városligetbe, sem más parkokba!
Felkértem a kerületi rendőrséget, a polgárőrséget és utasítottam az önkormányzati rendészetet, hogy fokozottan ellenőrizzék a járványügyi szabályok betartását.
Ha betartjuk a korlátozásokat, ha otthon maradunk vagy csak a indokolt esetben hagyjuk el rövid időre az otthonunkat, és akkor is tartjuk megfelelő távolságot, akkor nem kell bevezetni a kijárási tilalmat.

Együtt le fogjuk győzni a koronavírus-járványt!
Viselkedjünk felelősen!
Vigyázzunk egymásra!

Horváth Csaba
Zugló polgármestere

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb