Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Életmentők

Két zuglói rendőr vette észre Húsvét hétvégén a járdán fekvő, mozdulatlan férfit. Fajth Ferenc rendőr-főtörzszászlós, körzeti megbízott és járőrtársa, Turóczi Laura, próbaidős rendőrőrmester éppen járőrözött a Francia út egyik járdaszakaszán, amikor rátaláltak az eszméletlen férfire. Az egyenruhások előbb ellenőrizték az életjeleit, majd stabil oldalfekvésbe helyezték, biztosították, hogy ne hűljön ki, és mentőt hívtak hozzá. A kiérkező OMSZ munkatársai megállapították, hogy a férfinek veszélyesen alacsony volt a vércukorszintje, ráadásul alkoholt is ivott. Emiatt elájult, és a hideg éjszaka miatt a kihűlés határáig jutott az utcán.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb