Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közerkölcs megsértésének gyanújával fogtak el egy férfit Zuglóban

A rendészet térfigyelő központjából érkezett a gépkocsival járőröző közterület-felügyelőkhöz hétfő kora délután az értesítés, hogy egy férfi közerkölcsöt sértő módon viselkedik a Wass Albert téren.

A rendészek azonnal a helyszínre mentek, ahol még ott volt az a lakó, aki korábban a történtekről bejelentést tett, és aki videofelvételt is készített az esetről. A rendészeknek a téren sikerült elfogni az elkövetőt, akit átadtak az időközben a helyszínre érkező rendőrjárőröknek.

Az eset is jól példázza, hogy kiváló az együttműködés a zuglói rendőrség és az önkormányzati rendészet között, és ezt a közös munkát hatékonyan segíti a kerületben működő térfigyelő rendszer.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb