Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Háromszoros Európa-bajnok vendégeskedett a Munkácsyban

Rendhagyó módon zajlott a hétfő délelőtti testnevelésóra a zuglói Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Az egyik délelőtti tanórát ugyanis Verrasztó Evelyn háromszoros Európa-bajnok úszó tartotta.

Verrasztó Evelyn nagymedencében és rövid pályán is három-három kontinensbajnoki címet szerzett. Emellett számtalan érmet nyert már a világversenyeken, és a pályafutása során négy alkalommal olimpián is szerepelhetett. Rióban a 4×200 méteres női gyorsváltó tagjaként hatodik lett.

A rendhagyó testnevelésórákat koordináló Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. ezért vonta be a BVSC-Zugló sportolóját is az iskolalátogatási programjába. Evelyn a munkácsys tanórán mintegy száz diáknak mesélt a pályakezdéséről, sportágválasztásának indokairól, édesapja és bátyja úszókarrierjéről, a világversenyek hangulatáról, a legnagyobb sikereiről és nem mellékesen a tanulás fontosságáról is.

A gyerekek kézbe vehették az érmeit, a világversenyeken kapott akkreditációs kártyáit, az óra végén pedig újdonsült “testnevelőjüktől” egy dedikált fényképet is kaptak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb