Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közmeghallgatás 2019.

Idén december 16-án /hétfőn/, 17.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében (Pétervárad u. 11-17.) tartja meg éves közmeghallgatását Zugló Képviselő-testülete.
Helyi közügyekben várjuk kérdéseiket, javaslataikat.

MEGHÍVÓ

Frissítés:
A közmeghallgatásra már nincs lehetőség online kérdéseket leadni. Amennyiben a közmeghallgatást megelőzően írásban adott le kérdést, úgy a közmeghallgatáson vagy legkésőbb a közmeghallgatást követő 30 napon belül írásban kap választ.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb