Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közmeghallgatást tart a képviselő-testület

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. december 17-én, csütörtökön 18.00 és 20.00 óra között KÖZMEGHALLGATÁST tart a Hivatal Házasságkötő Termében (1145 Budapest, Pétervárad u. 7-11.).

Kérdéseiket 2015. december 4-ig a Hivatal ügyfélszolgálatán található formanyomtatvány kitöltésével tehetik fel, illetve elküldhetik a kozmeghallgatas@zuglo.hu címre. A formanyomtatvány IDE KATTINTVA letölthető.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb