Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Állatvédőrség alakult Zuglóban

A kezdeményezés célja, hogy felderítsék és visszaszorítsák az állatkínzásokat,  valamint, hogy megelőzzék az állatok által elkövetett támadásokat.

Szerdán megállapodás született a Zuglói Állatvédőrség megalakulásáról, amely a Zuglói Polgárőrség szervezetén belül jön létre. A megbeszélésen részt vett Kardos Pál, a Zuglói Polgárőrség vezetője, Dr. Dragon Sándor, a XIV. kerületi Rendőrkapitányság vezetője, Kovács-Csincsák László, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Zuglói Önkormányzati Rendészet részéről Kaposi István, valamint a Polisz Biztonsági Szolgálat Cégcsoport vezetője, Juhász Ákos.

A kezdeményezés alapvető célja az állatkínzások felderítése, visszaszorítása, az állatok által elkövetett támadások megelőzése, a közbiztonság növelése, a veszélyes állatok befogása, illetve szakszerű elhelyezése. A polgárőrség várja mindazon önkénteseket jelentkezését, akik munkájukkal szívesen hozzájárulnának az Állatvédőrség céljainak megvalósításához.

Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője kiemelten fontos feladatnak tekinti az állatokkal kapcsolatos bűncselekmények megelőzését, felderítését, emellett személyes segítségnyújtásáról biztosította a résztvevőket, és fővédnökséget vállalt a Zuglói Állatvédőrség megalapításában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb