Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Közmeghallgatást tartottak Zuglóban

Közmeghallgatást tartott csütörtökön Zugló képviselő-testülete, amelyen a lakosság többek között a Kassai tér felújításával, az illegális szemétlerakással és a Városliget fejlesztésével kapcsolatban tett fel kérdéseket, illetve fogalmazta meg véleményét.

A válaszokból a jelenlévők megtudhatták, hogy a Kassai téri parkoló építését a kaszinó tulajdonosa végezteti, a lakosság által is jelzett problémákat a kivitelező rendezi. A toronyház előtt parkolók Ungvár utcára jutását a kaszinó előtti parkolón át oldják majd meg.

Az érdeklődők továbbá arról is értesülhettek, hogy a kerületnek nincsenek jogi lehetőségei a Liget projekt befolyásolására. Emellett az is kiderült, hogy a lakosság és az önkormányzat egyaránt komoly problémának tekinti az illegális szemétlerakást, melynek felszámolására az önkormányzat évente tíz millió forintot fordít.

Fotó: Képszerkesztőség

A fentieken kívül voltak, akik a városközpont megépítésének, illetve a Rákos-patak revitalizációjának a helyzetéről kérdezték a kerület vezetését. A felszólalók közül többen is szót emeltek a hajléktalanok és az ittas személyek közterületeken tanúsított magatartása, illetve a rendvédelmi szervek erélytelen fellépése miatt.

Ezen túlmenően voltak olyanok, akik egyes útszakaszok tisztaságát, illetve a gyenge közvilágítást, valamint a kutyák póráz nélküli futtatását és a korábbiaknál szerényebb karácsonyi díszkivilágítást kifogásolták.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb