Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Központban az elsősegélynyújtás

Az egészséges életmód jegyében telt a péntek délután a Magyar Vöröskereszt Bosnyák utcai adományboltjában.

Az elsősegélynyújtás világnapján számos színes programmal várták az érdeklődőket. A Magyar Vöröskereszt XIV. kerületi szervezete már ötéve rendezi meg az önkormányzat által támogatott ingyenes programot, amelynek célja, hogy az embereknek biztos tudásuk legyen az elsősegélynyújtás alapjairól.

– Zuglóban már nagy hagyománya van a képzésnek, az iskolásoknak, bölcsődei és óvodai dolgozóknak, a pedagógusoknak is szervezünk képzéseket, ma a lakosságot várjuk – mondta Bohácsné Vilimek Ágnes, a szervezet területi vezetője.

Az idei programot a Zuglói Egészségfejlesztési Irodával közösen szervezték, így a már hagyományos szűréseken – vércukorszint, vérnyomás, koleszterinszint – kívül volt tüdőkapacitás-mérés és testtömeganalízis is. Emellett mindkét szervezet egészséges ételekkel készült a pénteki rendezvényre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb