Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérem a paraúszó vb-n

Száraz Evelin, a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Intézmény 14 esztendős diákja harmadik lett a Londonban zajló paraúszó-világbajnokságon.

A Vasas SC 17-szeres junior- és négyszeres felnőtt magyar bajnok úszója  – élete első felnőtt világversenyén – negyedikként jutott be a 100 méteres mellúszás döntőjébe, ahol fantasztikus hajrával sikerült megszereznie a bronzérmet jelentő harmadik helyet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb