Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A legfiatalabb magyar nagymester

A zuglói Kozák Ádám lett Magyarország legfiatalabb sakknagymestere, miután a közelmúltban kétszer is teljesítette a nagymesteri normát. 

A 17 esztendős zuglói gimnazista jelenleg az NB I-ben ezüstérmet szerző DVTK felnőtt sakkcsapatának ifjúsági játékosa. Kozák Ádám számos korosztályos világversenyen bizonyította már tehetségét, tavasszal a Mitropa-kupán pedig a felnőtt magyar válogatottba is bekerült.

Kozák itt is kimagaslóan játszott – az egész mezőnyben ő gyűjtötte a legtöbb pontot -, ezzel a magyar csapatot is aranyéremhez segítette. Számára a legfontosabb cél az volt, hogy az ÉLŐ pontszáma idén meghaladja a 2500-at, amely a nagymesteri címet eredményezte számára.

Fotó: Riersch Tamás

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb