Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Köztéri fogadóóra – közvetlenül az Örsön

A “gombánál” várták a kerületben élőket Zugló polgármestere, alpolgármestere és az önkormányzati cégek vezetői, hogy válaszolhassanak az őket megkeresők kérdéseire.

A köztéri fogadóóra soron következő állomásán is sokan örültek a lehetőségnek, hogy nem kell a hivatalba menniük az ügyintézéshez. Horváth Csaba polgármester elmondta, számos kérdés érkezett a városközponttal kapcsolatban, de volt, aki a szomszédjáról panaszkodott, aki nem tartja rendbe a háza körüli közterületet.

Napi megélhetési gondokkal is sokan küzdenek, és érdeklődnek a helyi és a fővárosi fűtéstámogatásról. Ugyanakkor valaki megköszönte az önkormányzat 85. születésnapi gratulációját, sokan csak egy kézfogásra jönnek, mosolyt kapunk tőlük – fogalmazott a polgármester.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Rózsa András alpolgármester is a fűtéstámogatással kapcsolatos kérdéseket emelte ki. – Készültünk nyomtatványokkal, elmondjuk, hogy ha nem tudják kitölteni, akkor az ügyfélszolgálaton segítenek, és az igénylés leadásakor vigyék magukkal az irataikat – magyarázta, és arról is tájékoztatott, hogy érkezett kérdés az Örs vezér terei szakrendelőről és az önkormányzati bérlakások igényléséről is.

A következő köztéri fogadóóra december 2-án, a Bosnyák téren (a piac sarkánál) lesz 9 órától.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb