Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Különleges kóstolóval várták a gyerekeket

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Kertünk kincsei elnevezésű programot a Zuglói Kertbarátok Körének tagjai a Civil Házban, ahol az óvodások virágokból készül lekvárt és szörpöket is kóstolhattak.

Az óvodásoknak rendezett programon a gyerekek fűszeres olajat készíthettek, a keveréket pedig haza is vihették, csakúgy, mint a saját maguk által elültetett dughagymát és borsót is. – Az a célunk, hogy minden zuglói kisgyerek megismerje és megszeresse a kertben található növényeket, virágokat, és megtanulják, melyiket mire lehet használni – mondta Várfoki Tibor, a Zuglói Kertbarátok Körének elnöke.

A különleges bemutató idén sem maradt el: különböző virágokból készült lekvárt és szörpöket is kóstolhattak a kísérletező kedvűek. Az óvodások számára rajzversenyt is hirdettek, a beérkezett pályaműveket oklevéllel jutalmazták, amelyet Sokacz Anikó civil és nemzetiségi tanácsok adott át a gyerekeknek.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb