Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakossági adatgyűjtést végez Zuglóban a KSH – Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Budapest 14. ker. településen a hivatal elnöke által 2024-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint – tájékoztatta az Önkormányzatot a KSH.

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:

Budapest 14. ker.
1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei – havi rendszerességű
1942 Lakossági utazási szokásai – 2024. április, július, október, 2025. január hónapokban, negyedéves gyakoriságú
2003 Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról – 2024. április-június
2154 Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel – 2024. február-április
2546 Életkörülmény Adatfelvétel – havi rendszerességű
1711 Időmérleg felvétel – 2024. április – 2025. március

Az összeírói munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Adatszolgáltatóinknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, illetve egyes adatgyűjtések esetében arra kérjük a válaszadókat, hogy a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségét részesítsék előnyben.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében. A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közöljük.

Lakossági adatgyűjtést végez Zuglóban a KSH – Európai Jövedelmi és Életkörülmény Adatfelvétel

A kép kattintásra nagy méretben jelenik meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb