Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lakossági fórumot tart a katasztrófavédelem

FELHÍVÁS
A katasztrófavédelem „Ne Gyújtsa, Gyűjtse!” kampányához

Ezúton tájékoztatom a lakosságot, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. idén közös kampányt indított, melynek célja, az állampolgárok figyelmének ráirányítása arra, hogy a háztartásban keletkezett hulladékot ne égessék el, hanem gyűjtsék szelektíven. A „Ne gyújtsa, gyűjtse!” kampánnyal a szelektív hulladékgyűjtés mellett a tűzmegelőzés és a környezetvédelem társadalmi ismertségét is erősíteni kívánjuk.

A fenti témakörök ismertetésének, valamint oktatásának céljából Zugló Önkormányzata és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Észak-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XIV. Kerületi Hivatásos Tűzoltósága

lakossági fórumot

tart, melyre Tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: 1145 Bp., Pétervárad u. 11-17. (Házasságkötő terem)
Időpont: 2018. november 28 (szerda) 17.00 óra

Kérdéseket, észrevételeket, javaslatokat tehetnek szóban, illetve a fórum után 2018. december 15.-ig írásban elektronikusan az aranyossy@zuglo.hu címre eljuttatva.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb