Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lebukott a gimis tolvaj

Az egyik zuglói gimnáziumban történt, hogy a karácsony előtti napokban egy ismeretlen személy ellopta az egyik diák bluetooth fülhallgatóját.

A sértett akkor nem tett feljelentést, de figyelni kezdte az ismertebb hirdetős oldalakat. Az újév első napjaiban az egyik website-on meglátott egy olyan eladásra kínált terméket, amely pontosan megegyezett az övével. Ekkor tett feljelentést a rendőrségen. Ezt követően a zuglói nyomozók magukat potenciális vevőnek feltüntetve felvették a kapcsolatot az eladóval. Egy személyes találkozót beszéltek meg vele, majd miután az egyedi azonosítók alapján megbizonyosodtak arról, hogy a fülhallgató megegyezik a sértettől eltulajdonított darabbal, felfedték kilétüket, és elfogták az elkövetőt, akit aztán már gyanúsítottként hallgattak ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb