Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Lisztes jégkarnevál

Február első péntekén ismét Jégkarnevált rendezett a zuglói Liszt Ferenc Általános Iskola közössége a Városligeti Műjégpályán. A diákok – a hagyományos jelmezes korcsolyázás mellett – a Hermina úti tanárok jóvoltából játékos és ügyességi feladatokban is részt vehettek.

Az iskola jégkarneváljainak története több mint 25 éve kezdődött. Az intézmény akkori vezetése a hagyományos farsangi mulatságot szerette volna színesebbé tenni, ezért vette fel az együttműködést a jégpálya üzemeltetőivel (az első Jégkarneválok még a Kisstadionban voltak).

Sajnos, a pandémia miatt tavaly elmaradt a rendezvényünk, és idén is szigorú intézkedések mellett lehetett csak megszervezni – mondta Farkas Klára, az intézmény vezetője, és hozzátette, a Jégkarnevál az iskola legfontosabb programjává vált, ahol nemcsak a jelenlegi diákok, hanem a szüleik, sőt a régi tanítványok és kollégák is találkozhatnak egymással.

Korábban volt, hogy az ezret is megközelítette a résztvevők száma, de idén is öt-hatszáz korcsolyázó eljött az eseményre.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb