Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bronzérem az olimpia első napján

Bronzérmet nyert a magyar rövidpályás gyorskorcsolya vegyesváltó a pekingi téli olimpia első napján.

A Jászapáti Petra, Kónya Zsófia, Krueger-John Henry, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat eredetileg a negyedik helyen ért célba, ám a versenybírók utólag kizárták a kanadaiakat, így a mieink állhattak a dobogó harmadik fokára.

A bronzérmes csapat két tagja, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor is Zugló díszpolgára, négy évvel ezelőtt ugyanis a dél-koreaia Pjongcsangban a férfi váltó tagjaiként a magyar sport első téli olimpiai aranyérmét szerezték meg. A Liu testvérek így már kétszeres olimpiai érmesek, és Pekingben az egyéni számokban, illetve a férfi váltóval is az esélyesek közé tartoznak.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb