Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Mangó miatt lett rosszul egy zuglói tanár, kórházba került

Diákja kínálta meg az egzotikus gyümölccsel tanárát, aki az éjszaka folyamán a mentők segítségére szorult, stabil állapotban vitték kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat a közösségi médiában osztotta meg az eset részleteit. A 45 év körüli nő légzési nehézségre riadt álmából, a nyelve akkorára dagadt, hogy a segélyhívás közben is alig tudott beszélni. A mentők perceken belül kiértek hozzá és ellátták, majd stabil állapotban került kórházba.
Ekkor derült ki, hogy néhány szelet mangó okozhatta a panaszokat. Az egzotikus gyümölcsöt a tanár saját bevallása szerint nem is szereti, azért evett belőle, mert diákja olyan nagy szeretettel kínálta, hogy úgy érezte, nem utasíthatja vissza. Arról a tanár sem tudott, hogy allergiás lenne a mangóra.
Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb