Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Már igényelhető a 2022-es várakozási hozzájárulás

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2021. évben érvényes lakossági, illetve napi egyórás várakozási hozzájárulások 2022. január 31-ig érvényesek.

A 2022. évre érvényes várakozási hozzájárulás 2021. december 17-től igényelhető.

A napi egyórás várakozási hozzájárulás annak a lakosnak is adható, – amennyiben a rendeletben foglalt feltételeknek megfelel – aki a gépjárművet a munkáltatótól kizárólagos használatba kapta és az a munkáltató üzemben tartásában, lízingelésében vagy tartós bérletében van.

Abban az esetben, ha rendelkezik a 2022. évre érvényes lakossági várakozási hozzájárulással, úgy a napi egy órás várakozási hozzájárulást automatikusan, külön igénylés benyújtása nélkül kapja meg. Amennyiben egy ingatlanhoz két gépjármű is rendelkezik érvényes lakossági várakozási engedéllyel, úgy az egy órás kedvezmény arra a gépjárműre kerül regisztrálásra, amelyre elsőként váltották ki az engedélyt.

Kérjük, hogy a várakozási hozzájárulást a www.zugloiparkolas.hu oldal ügyfélablak menüjében történő regisztráció után igényelje. Elektronikus formában csak azok az engedélyek intézhetők, amelyeknél a lakcímkártya és a forgalmi engedély személyi adatai megegyeznek.

A személyes ügyintézés a járványügyi szabályok betartásával történik, így a várakozási idő is hosszabb lehet. Az ügyfeleket, a megfelelő távolság betartása érdekében, az ügyféltérben csak korlátozott számban tudjuk fogadni, emellett kötelező a maszk viselése is. Javasoljuk, hogy járványügyi helyzetre tekintettel a zsúfoltság elkerülése érdekében foglaljon időpontot az ügyfélablakon keresztül, így elkerülve a felesleges várakozást.

 

Üdvözlettel:

ZKNP Parkolási Ügyfélszolgálat

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb