Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Március 7-én búcsúznak Rátonyi Gábortól

Rátonyi Gábor, Zugló volt polgármestere életének 67. évében, 2019. február 26-án hunyt el. Temetése 2019. március 7-én, csütörtökön 14.30 órakor lesz az Új köztemetőben (Budapest, Kozma utca 8-10.).

A gyászoló család mindenkit arra kér, hogy mellőzzék a részvétnyilvánítást, a Rátonyi Gábor iránt érzett szeretetüket, tiszteletüket egy szál virággal fejezzék ki.

A gyászmisére 2019. március 7-én, 18.00 órakor kerül sor a Thököly út 56. szám alatti Rózsafüzér-Királyné Plébániában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb