Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

MÁV tájékoztató a Városliget-menti vágányok felújításáról

Tisztelt Polgármester Úr!

Június 20.-tól újabb fázisba ér a Nyugati pályaudvaron, illetve az onnan kiinduló, Kőbánya-Teher pályaudvar felé vezető vágányokon történő felújítási munka, a korábban megküldött ütemtervnek megfelelően.

Mivel a karbantartás ideje alatt csak egy vágányt zárnak le, így a másikon folyamatosan biztosítva van a közlekedés. A vágányzár ideje alatt a vonatok megszokott közlekedési rendje is változik, esetenként meg kell várniuk a szemből érkező vonat elhaladását.

A munkavégzés során a lehető legkisebb környezeti zajterhelésre törekszenek, de a korszerű földmunkagépek, vasúti és közúti tehergépjárművek, illetve pályafenntartási gépek is kelthetnek a szokottnál erősebb zajt. A Városligetnél az induló személyszállító vonatoknak és a pályaépítő gépeknek a vasúti hatósági előírások miatt rövid hangjelzést kell adni a munkaterületeknél a hajnali és éjszakai időszak között. A zajterheléssel járó munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Az esetleges zavartatásért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Budapest, 2020. június 15.

Üdvözlettel:

Csulya Márton
vezetőmérnök

A felújítási munkák részletes ütemtervét IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb