Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Még több segítség a szenvedélybetegeknek

Újonnan induló civil rádióról és a serdülő addiktológiai ellátásról is szó esett a Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KEF) szerdai ülésén.

A Zugrádió a Zuglói Civil Házból sugározza majd online adását, amelyben egyebek mellett a KEF programjairól, a megelőzésről is hallhatnak az emberek, de teret kapnak a fórumhoz csatlakozott szervezetek, egyesületek is – tájékoztatta a résztvevőket a KEF szerdai ülésén Sokacz Anikó, a fórum elnöke.

A jelenlévők támogatták a kezdeményezést, csak úgy, mint a Tiszta Jövőért Alapítvány tervét, amely szerint serdülő addiktológiai ellátást hoznak létre.

 

Sokacz Anikó a zugloikef.hu oldalról is beszélt, ahová folyamatosan kerülnek fel az tájékoztatók, programajánlók, ismertetők.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb