Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megérkezett a Mikulás

A Csertő parkban felállított szabadtéri színpadnál ajándékozta meg idén a zuglói gyerekeket a Mikulás. A rendezvényen Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar szórakoztatta az óvodásokat.

Az önkormányzati fenntartású óvodákból érkezett apróságok Farkasházi Rékával és a Tintanyúl zenekarral énekelve, táncolva várták a Fehérszakállút. Miután a puttonyát cipelő Mikulás megérkezett és megtudakolta, hogy az elmúlt évben hogy viselkedtek az őt váró csöppségek, két krampusza segítségével édességekkel megtöltött csomagot adott a gyerekeknek.

A városvezetés hosszú mérlegelés után döntött úgy, hogy a járványhelyzet ellenére sem fosztja meg a gyerekeket a Mikulás élményétől, és a fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében szabadtéren tarja meg az önkormányzat Mikulásrendezvényét.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb