Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meggyújtották a második gyertyát is

Szabó Rebeka és Horváth Zsolt alpolgármester gyújtotta meg Zugló adventi koszorúján a második gyertyát december 9-én.

Advent második vasárnapján először a Bea Ice Dance Team Sportegyesület tartott bemutatót a Bosnyák téri jégpályán, majd a Babaház Magánóvoda gyermekcsoportja lépett színpadra. Ezt követően a Hunyadi János Ének-zenei, Nyelvi Általános Iskola Kiskórusa adott műsort, illetve a Fivelive Acapella koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők.

Az előadást követően Szabó Rebeka és Horváth Zsolt meggyújtotta Zugló adventi koszorúján a második gyertyát. Bárány Béla atya, a Páduai Szent Antal plébániatemplom plébánosa pedig arról beszélt, hogy a megvásárolhatóakon túl vannak olyan ajándékok is, amelyek nem kerülnek pénzbe, mégis mindennél értékesebbek. Ezek közé tartozik a mosoly és az idő is, amit a másik emberre szánunk.

A gyertyagyújtásánál a Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola Vendel and friends nevű fúvós kvartettje működött közre.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb