Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nemzetközi díjat kapott a zuglói program

Harmadik helyezett lett az európai közösségi rendészeti projektek között a Szomszédom a rendőr! program. Az elismerést Bécsben adták át az Európai Bűnmegelőzési Hálózat (EUCPN) Legjobb Gyakorlatok Konferenciáján, december 6-án. A szakmai elismerés mellett a projekt 5000 eurós támogatást is nyert.

A Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) programját dr. Christián László, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszékének vezetője mutatta be a mintegy húsz ország részvételével zajló konferencián, amelyen a ZKNP-t Adler Katalin prevenciós koordinátor képviselte.

A díjátadó ünnepséget követően a ZKNP ügyvezetője, Kovács-Csincsák László köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak a Szomszédom a rendőr! program sikeréhez, kiemelve a zuglói önkormányzat és képviselő-testület, valamint a rendőrkapitányság támogatását. Hozzátette, óriási megtiszteltetés, hogy Magyarországot képviselhették a versenyen, emellett hatalmas elismerés a programot megvalósító csapatnak, hogy a szakmai zsűri díjazta a projektet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb