Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Meggyújtották az első adventi gyertyát

Horváth Csaba polgármester és Tóth Csaba, Zugló szocialista országgyűlési képviselője közösen gyújtotta meg az első gyertyát a kerület adventi koszorúján.

A hagyományoknak megfelelően a két politikus az idén is a Bosnyák téren gyújtotta meg a kerület adventi koszorúján az első gyertyát, azonban a koronavírus-járvány miatt az eseményt most zeneműsor és az ünneplő zuglóiak nélkül, szűk körben rendezték meg. A gyertyagyújtáson csupán Hajdu Flórián alpolgármester, Bitskey Bence és Sógor László önkormányzati képviselő, valamint Lévai Sándor, a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. szakmai igazgatója vett részt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb