Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megnőtt az utcai verekedések száma

A koronavírus-járvány próbára teszi az emberek tűrőképességét, és a frusztráltság gyakorta agressziót vált ki. A zuglói rendőröknek az elmúlt hetekben hat esetben is garázdaság miatt kellett intézkedniük.

Először április 27-én az Erzsébet királyné útján, ahol egy szóváltás végződött tettlegességgel. Egy 44 éves férfi ütött ököllel arcon egy 59 éves férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

A május 1-i jó idő, illetve a korlátozó rendelkezések enyhítése sokakat a közterületekre csalt. Néhányan pedig visszaéltek a lehetőségekkel. Egy 23 éves férfi például a Nagy Lajos király útján próbált kifosztani egy idős, 67 éves sértettet, akitől elvette a pénztárcáját, majd több alkalommal megütötte. A bántalmazástól az illető nyolc napon túli sérüléseket szenvedett. Az ellopott pénztárca üres volt.

Ugyanezen a napon egy 36 éves férfi veszett össze a párjával, aki kizárta őt a lakásukból. Ettől a férfi bedühödött, előbb az ajtót ütlegelte, majd egy parkban randalírozott tovább, ahol a járókelőket is inzultálta, és megpróbált velük verekedést kezdeményezni.

Szintén május 1-én egy 24 éves férfi provokálta az egyik, Thököly úti büfé vendégeit, majd a járókelőkbe kötött bele, illetve egy telefonfülkét is megrugdosott.

Május 1-én az Örs vezér téri végállomáson is akadt dolguk a rendőröknek, ahol egy 40 éves nő verekedett össze egy 45 éves férfivel. Mindkettőjüket előállították a kerületi kapitányságon.

Az utolsó eset május 2-án a Hungária körúton, egy dohánybolt előtt történt, ahol egy 21 éves férfi került szóváltásba egy 47 éves férfivel, akit leköpött, majd ököllel megütött, melytől a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb