Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Tájékoztató a 2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2021. szeptember 1-től óvodaköteles gyermekek beíratása az Önkormányzat által fenntartott óvodákba 2021. május 3. és május 5. között történik.

Beiratkozni személyesen illetve elektronikus úton lehet az első helyen választott óvodában a zuglo.hu/ovodak felületről letölthető, kitöltött jelentkezési lappal, a Hirdetményben és a Beiratkozás eljárásrendjében részletesen leírtak szerint.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb