Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megnyílt a ZEFI

Október 4-től várja a kerületben élőket a Zuglói Egészségfejlesztési Iroda (ZEFI). Az ott dolgozók egyik célja, hogy rövid időn belül minden tizedik zuglóival felvegyék a kapcsolatot, felmérjék a helyiek egészségügyi állapotát.

A ZEFI megvalósítására 90 millió forint pályázati forrást nyert a Zuglói Egészségügyi Szolgálat (ZESZ), az iroda munkatársai állapotfelméréssel, különböző szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várják az embereket a ZESZ Hermina úti szakrendelőjének (Hermina út 7.) második emeletén. – Célunk, hogy javuljon a lakosság egészségügyi állapota, növekedjen az egészségben eltöltött évek száma, és javítsuk az egészségkultúrát, az egészségtudatosságot – mondta dr. Czinkóczi Sándor, a ZESZ operatív igazgatóhelyettese.

Az ünnepélyes megnyitón Karácsony Gergely polgármester a szemléletváltás fontosságát hangsúlyozta. – Amikor egészségügyről beszélünk, legtöbbször a meglévő betegségek kezelésére gondolunk, pedig az lenne a cél, hogy ne betegedjünk meg – fogalmazott.

A Zuglói Egészségfejlesztési Iroda programjairól a zefi.zuglo.hu weboldalon tájékozódhatnak, továbbá a 06 1 469 3895, a +36 70 501 5414, vagy a +36 70 501 5587-es telefonszám valamelyikén egyeztethetnek időpontot, kérhetnek információt a kerületben élők.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb