Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megnyitották a zuglói kormányablakot

A tesztüzemet követően kedden hivatalosan is megnyitották Zugló első okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakát a Pétervárad utca 11–17. földszintjén.

Az ünnepélyes megnyitón Baltay Tímea, a Miniszterelnöki Hivatal kormányablakokért felelős helyettes államtitkára elmondta: a kormányablakok célja, hogy az emberek és a vállalkozások egyszerűen, gyorsan intézhessék ügyeiket, illetve felvilágosítást kapjanak.

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere beszédében hangsúlyozta: az önkormányzat számára fontos, hogy a kerületben élők gyorsan és egyszerűen intézhessék hivatalos ügyeiket. Ezért az önkormányzat minden segítséget megad a kormányhivatalnak, hogy a kormányablak hatékonyan szolgálja a zuglóiakat – tette hozzá a polgármester.

Fotó: Képszerkesztőség

György István, Budapest Főváros Kormányhivatala kormánymegbízottja kiemelte: a kormányablakok létesítésén túl arra törekszenek, hogy az emberek a jövőben minél több ügyüket intézhessék otthonról elektronikus úton. Megjegyezte: ennek a rendszernek a tesztelése már folyamatban van.

A megnyitást jelképező nemzetiszínű szalag átvágását követően Molnár Csaba, a kerületi kormányhivatal vezetője a vendégeknek bemutatta a hivatalt. A tájékoztatóból kiderült: a zuglói intézmény Budapest második legnagyobb kormányhivatala. A kormányablakban 22 munkaállomáson fogadják az ügyfeleket, a háttérmunkát pedig 18-an végzik.

Az ügyek napi sorszámmal, illetve időpontfoglalással intézhetők. Időpont telefonon, vagy elektronikus úton a www.magyarorszag.hu oldalon keresztül kérhető, az ügyfélszolgálat az okmanyiroda@14kh.bfkh.gov.hu e-mail címen érhető el.

A Kormányablak hétfőn 07.00-tól 17.00-ig, kedden és csütörtökön 08.00-tól 18.00-ig, szerdán 08.00-tól 20.00-ig, pénteken pedig 08.00-tól 15.00 óráig tart nyitva.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb