Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megtartotta első ülését az idősügyi kerekasztal

A résztvevők célja, hogy feltárják, és segítsenek megoldani a nyugdíjasok problémáit.

A programon több, idősekből álló civil szervezet, nyugdíjasok gondozásával foglalkozó intézmény és egyesület vett részt. ”Nemcsak kampányidőszakban kell törődni a nyugdíjasokkal” – jelentette ki az idősügyi kerekasztal első ülésén Hevér László György önkormányzati képviselő, az idősügyi kerekasztal elnöke. ”Azt szeretnénk, ha egy konzultációs testület lennénk, ami politikától függetlenül minden érintett véleményére kíváncsi” – tette hozzá.

Fotó: Balogh Róbert

Karácsony Gergely zuglói polgármester a rendezvényen kiemelte, hogy az aktív nyugdíjas kor biztosítása fontos eleme lesz a szeptemberre elkészülő idősügyi stratégiának. Az első ülésen társelnöknek választották Gyügyei Attilát, a januári összejövetelen pedig eldől, kik lesznek a szavazati joggal rendelkező tagok.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb