Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megújulhat a Martinuzzi kert

Néhány játszóeszköz a gyerekeknek, parkrendezés és zárható kapuk – ezt szeretnék a lakók a Martinuzzi kertben. A területen január 27-én tartott lakossági egyeztetést Megyeri Szabolcs, Zugló főkertésze.

Korábban 120 aláírás gyűlt össze azért, hogy a kertben játszótér legyen, ám azt többen kifogásolták. A fórumon azonban kiderült, hogy néhány, kisgyerekeknek telepített játszóeszköz senkinek sincs ellenére. Abban minden megjelent egyetértett, hogy a kert két bejáratán zárható kapu legyen. A környéken élők fontosnak tartják azt is, hogy a kert rendezett legyen, és rendszeresen ápolják a benne lévő növényeket.

– A kertrendezés és a nagytakarítás tavasszal kezdődik. A lezárás, a padok és a szemetesek elhelyezése is viszonylag hamar megvalósulhat, kipróbálhatjuk, hogyan válik be a változás. A játszóeszközök kihelyezéséről pedig később tartunk egy közösségi tervezést – zárta a fórumot Megyeri Szabolcs.

Fotó: Képszerkesztőség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb