Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A Gepárdok nyerték a jégkorongtornát

A Gepárdok csapata nyerte a III. Zugló Kupát – a szombati tornán négy csapat mérte össze tudását a Bosnyák téri ideiglenes műjégpályán.

– Az elmúlt három évben sok jó dolog indult el Zuglóban, remélem, hogy ezt a hagyományt is megőrizzük – mondta a III. Zugló Kupa megnyitóján Karácsony Gergely polgármester. – A jégkorong megtanítja a gyerekeket, hogy csapatban dolgozzanak egy közös célért, és örüljenek egymás sikereinek – emelte ki beszédében Tóth Csaba, Zugló MSZP-s országgyűlési képviselője.

Az U9-es tornán körmérkőzésekkel dőlt el, hogy idén melyik csapat viheti haza a vándorkupát. A serleget végül a Gepárdok nyerték, az Újpesti Torna Egylet (UTE) ezüstérmet, a Sportországi cápák bronzot szereztek, a KSI csapata pedig negyedik lett.

Fotó: Képszerkesztőség

A Gepárdok kapusa, Abonyi Donát a torna után azt mondta, imádta a versenyt, de a legjobb, hogy a viták ellenére is kiváló csapatot alkotnak.

A szombati tornán díjazták a legjobb csatárt (Héger Tamás – UTE), a gólkirályt (Aniot Bence – Gepárdok), a legjobb kapust (Abonyi Donát – Gepárdok) és a legjobb hátvédet (Ferencz Lázár – Sportországi cápák) is, a fair play díjat pedig Kalmár Boglárka kapta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb