Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Megütötte a betegirányítót egy nő, mert a rendelő előtt kellett várakoznia

A koronavírus-járvány idején a fizető parkolás szüneteltetése következtében a Zuglói Közbiztonsági Non-profit Kft. (ZKNP) parkolási ellenőrei folyamatosan segédkeztek a zuglói egészségügyi intézményekben a járvány elleni védekezés elősegítésére, így az incidens napján is a ZKNP munkatársa látta el a betegirányítási feladatokat az Örs vezér téri rendelőintézetben.

Január 19-én reggel az Örs vezér téri rendelőintézetben betegirányítási feladatokat ellátó parkolási ellenőr munkatárs tájékoztatta a hölgyet, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel az épületen kívül, az arra kijelölt helyen kell várakoznia. Ő ezen felháborodott, a betegirányítót szidalmazni kezdte, majd tenyérrel arcon ütötte és el is lökte.

A ZKNP megtette a szükséges jogi lépéseket, melynek eredményeképpen a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a 64 éves nővel szemben garázdaság vétsége miatt vádiratot nyújtott be a bíróságra, és arra tett indítványt, hogy a bíróság vele szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzéssel, pénzbüntetést szabjon ki.

A Társaság a jövőben is mindent elkövet azért, hogy munkatársait ne érje feladatuk teljesítése közben atrocitás, továbbá azért, hogy a megtörtént esetek elkövetőivel szemben lefolytassák a jogi eljárásokat.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb