Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Körzeti megbízottak és a ZKNP munkatársai is meglepték a diákokat

December 6-a reggelén öt zuglói oktatási intézményben lepték meg a gyermekeket a XIV. kerület körzeti megbízottai és a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. (ZKNP) munkatársai Mikulás napja alkalmából.

A „Szomszédom a rendőr!” programban résztvevő körzeti megbízottak és a biztonsági cég dolgozói idén sem feledkeztek meg a zuglói diákokról, ezért a tanítás kezdete előtt, az egészségügyi rendszabályok szigorú betartásával, több mint 40 kiló szaloncukrot és több száz közlekedésbiztonsági szórólapot osztottak ki az iskolába érkező gyermekeknek. A Zuglói Herman Ottó Tudásközpont Általános Iskola, a Jókai Mór Általános Iskola, a Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, a Zuglói Hajós Alfréd Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és az Álmos Vezér Általános Iskola diákjai örömmel és köszönettel fogadták a meglepetést és a jó tanácsokat.

Az esemény a Zugló Önkormányzat támogatásával, a Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft. és a BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság által koordinált „Szomszédom a rendőr!” program keretében zajlott le.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb